Vissza

Rólunk

Nagy-Kovács Katalin műkörömépítő vagyok.  Röviden bemutatom a "Nugenesis Nails" műköröm építési technológiát.

A "Nugenesis Nails" egy újgenerációs műköröm építési technológia, amelyet Amerikában fejlesztettek ki. Az európai országok közül Németországba került be először. Nekem is ott sikerült megtanulnom ennek a technológiának az alapjait, amit azóta is gyakorlok és igyekszem folyamatosan továbbfejleszteni a napi gyakorlatban. A fejlesztő munkában az európai disztribútortól is megkapom a szükséges támogatást.

Nevezhetjük magyarosan "mártogatós" technológiának is, mert a színt hordozó por alakú alapanyagot több, egyszerű „mártogatós” mozdulattal visszük fel a körömre. Természetesen ennek a technológiának is fontos alapkövetelménye a körmök szakszerű előkészítése, manikűrözése ugyanúgy, mint az eddig általánosan alkalmazott technológiákban. Ennek a technológiának már az egyszerűsége által is sok előnyös tulajdonsága van. Van oldószere, ezáltal a lenőtt körömről kíméletes módon leszedhető a régi anyag. Nem szükséges hozzá UV lámpa. Nagyon gyorsan elkészíthető. Rendkívül erős, strapabíró, szín- és fénytartó. Nagyon vékony rétegben lehet kialakítani, ami természetes szépséget ad a körömnek. A franciát rendkívül szabályosan és gyorsan lehet kivitelezni. Kalcium és E vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a körmöt.

Cégünket azért alapítottuk, hogy Magyarországon lehetőséget biztosíthassunk azoknak akik szeretnék kipróbálni, megtanulni és használni ezt a technológiát. Az oktatásunk nem egy OKJ-s tanfolyam, nem ad államilag elismert végzettséget, de ad egy gyakorlatban alkalmazható tudást ennek a technológiának az alkalmazásában. 

A tudás átadásán túl igyekszünk a technológiához szükséges alapanyagok kiszolgálásával is segíteni azokat a műkörmösöket, felhasználókat, akik szeretnének ezzel a technológiával dolgozni, alkotni.

Minden érdeklődő részére jó szívvel és szeretettel állunk rendelkezésre.

 

2016. Július 5.